3hjul

Reservedele til din APE

OBS: Denne side er flyttet til vores nye webside, og bliver ikke længer opdateret


Se den nye side her.

KGI.DK

KGi  Var den første danske forhandler af knallert og scooter reservedele, der fattede interresse for danske Ape fans problem med at skaffe reservedele. I efteråret 2009 henvente KGi sig til klubben, de havde hørt om de problemer vi havde med at skaffe dele, ville derfor høre hvilkene dele vi mest have brug for?. Jeg gav dem en lille liste med  reservedele mm. vi mangelene en dansk forhandler af. Og deres ord var ikke bare tomme løfter, allerede i januar 2010 begynder KGi at føre dele til APE'n., og et stort problem bliver løst for danske Ape fans. I dag  lagerfører KGi mange reservedele til APE'n, og kan skaffe alle originale dele hjem med kort varsel.  KGi tilbød også at sponcor klubben, et tilbud jeg, naturligvis, var nødt til af afslå. Jeg forslog istedet at de kunne give noget til træffet, og til gengæld få en banner reklame på siden. Idéen blev vel modtaget og siden har KGi været hovedsponcor for det store træflotto på Ape På Ærø træffene.
KGi har ikke alle dele på lager, men til gengæld meget hurtig levering, bestil i dag og du har det i morgen..

Apeshop.dk

Ny dansk Ape shop. Firmaet der er "Authorized Piaggio commercial vehicle dealer in Denmark", forhandler alle Ape modeler, og lagerfører alle reservedele til APE'n. Selvom firmaet er nyt i web sammenhæng, har de stor erfaring med Api's, da de i mange år har solgt og repareret disse. I forhold til tyske priser ligger Apeshops 's på linje, eller retter mange er lidt laver, nogle få lidt højer.

Så vi anbefaler at at du kikker forbi Apeshop næste gang du mangler dele, der kan være penge at spare.

apeshop logo

.

motobee.de

Den tyske Ape shop PiaggioApe.de har skiftet navn til motobee.de. De har også fået nyt logo og ny hjemmeside, men ellers er alt det samme, på godt og ondt..

Casa Moto.de

Tysk APE shop med gode priser og mange fine special dele.

Casa-moto.de

.

predators-garage-shop.de

Tysk APE shop med gode priser og mange dele.


.


Apemania.de

Jeg har tideliger anbefalet denne shop, men må nu desværre advare mod at bruge den, da jeg ved min sidste handel med dem fik tilsendt en mangelfuld vare, og trods flere opkald (de taler kun tysk) og mange mails, har de ikke vist interesse for at rette fejlen eller returnene min betaling.

Da man skal betale forud med bankoverførsel, og derfor kun kan få sine penge tilbage hvis modtageren selv returnerer betalingen, kræver det en vis tillid at handle her, en tillid som jeg desværre ikke længer har.